fredag 24 september 2010

Ledsen Gud, Allah och Jahve!!!

Ledsen Gud, Allah och Jahve!
Vi måste säga upp Er. Vi vet att ni enligt turordningsreglerna i LAS skulle vara de sista att få gå. Ni var ju först in eller hur? Men i det här fallet får ni gå pga arbetsbrist.
Vi har nu folk på Jorden som gör Ert jobb redan här, därför behövs ni inte längre.
I Sverige t.ex. har vi Baggarna och Fader Andreas som sköter allt från välsignelser till domens dag redan på levande, de behöver inte ens ha blivit gamla, det duger bra med ungdomar från 16 år och uppåt.
Vi har också rationaliserat rejält. Ni envisades med att granska människans hela liv och gärning. Nu dömer vi människor på 1½ minuts audition. Mer behövs inte för att sortera ut en del människor som ohjälpligt, hopplöst talanglösa, men ge en del Guldbiljett till framtiden.
Baggarna och Fader Andrea gör också sitt jobb så grundligt, att många av de som döms ut döms till evig förtappelse, "...det sämsta jag hört", "du kan inte fortsätta med detta...". Man är riktigt noga med att döda alla drömmar och förhoppningar som ungdomar kan ha.
Och de allra värsta exemplen spelas upp som varnande exempel så att alla kan skratta och håna dessa miffon. På Jorden kallar vi detta för "underhållning".
Gud, Allah och Jahve, jag tror ni nu förstår att ni inte längre behövs, när vi nu kan sköta all denna sortering redan på jorden.
Alla döda kommer redan vara sorterade och vi behöver bara en station där uppe där det är noga utmärkt vart var och en skall resa vidare.

Personalkontoret på jorden,